Fotografering och Bildredigering

Vi tar olika typer av bilder, bl.a. modell, glamour, bröllop, produkt och barnbilder

Jag fotograferar det mesta, både utomhus och inomhus. Min lilla studio ligger på Kullagatan 6, mitt i centrala Helsingborg, cirka 100 meter från Stortorget. Tidsbokning, ingen drop-in.

Priser, redigering, sminkning, vad det kostar och vad som ingår

De flesta fotograferingsuppdragen diskuteras individuellt, men här är några exempel:
Modell- och produktfotografering från 350 kr, bröllopsfotografering från 900 kr.
Bilderna får du på CD/DVD, högupplösta, så du kan skriva ut eller få dem från ett fotolabb.

Vill du ha bilderna redigerade så ordnar jag det också givetvis, priserna varierar på vad som ska göras. Enklare retusch ingår oftast på några bilder, lite beroende på vad du beställt.

Om du behöver sminkas och få håret stylat så kan min samarbetspartner Salong Solidhair (www.solidhair.se) fixa detta eller så jobbar jag också med en annan duktig makeup-artist.

Fotografering

Historik/bakgrund

Jag började med fotografering som en hobby i slutet på 70-talet och 1984 startade jag mitt företag i Helsingborg. Då hade jag en stor studio och även ett labb där jag framkallade film och bilder. De vanligaste uppdragen var barn- och djurfotografering, modellfoto, bröllopsfotografering men även viss produktfotografering. Jag arbetade heltid som fotograf i ett antal år men sedan blev fotograferingen mer en hobby. Mingelbilder på pubar och diskotek var ett av mina fasta uppdrag i många år, för olika tidningar bl.a. NöjesNytt (www.nojesnytt.com) och Lokaltidningen (www.lokaltidningen.se). I mitten på 2000-talet började jag åter yrkesmässigt att fotografera, på deltid, ett av de fasta jobben var mingelbilder (festbilder) igen.

Under våren 2009 kom jag i kontakt med Tina på Salong Solidhair (www.solidhair.se) och vi började ett samarbete i ett populärt projekt som kallas "Modell för en dag" (www.modelforaday.se). Jag fotograferar även alla produkter till en av Helsingborgs bästa modebutiker, Zgander (www.zgander.com), där bilderna används till deras webbshop. De senaste åren är det mest modellbilder, bl.a. för SenzaModello (www.senzamodello.com), barn- och bröllopsbilder men även produktbilder. Ta kontakt med mig så ska vi se om jag kan hjälpa dig med dina önskemål inom fotografering. Du kan även hitta lite mer bilder och information på sajten StudioStefan (www.studiostefan.se).

Webbdesign & Webbproduktion: MW Production & Design - MWPD.net